fbpx
Loading...
Blog2020-06-17T14:51:17+00:00

SPARK™ – Tratament Ortodontic Inovator

SPARK™ este cea mai recent inovație dezvoltată de firma americană Ormco, cunoscută în întreaga lume ca lider în domeniul ortodonției. Această soluție revoluționară nu poate fi numită în mod corect "aparat dentar", deoarece implică un system innovator pentru corectarea dinților utilizând o serie de alignere transparente și detașabile, care sunt purtate de către pacient în fiecare zi până când tratamentul este finalizat.

Ce putem face dacă avem o proteză dentară care nu stă fixă pe gingie ?

Ce poate fi mai neplăcut decât să îți pierzi toți dinții? După ce treceți de acest șoc și vă obișnuiți cu gândul că veți fi un purtător de proteză totală toată viața, medicul stomatolog va face o proteză, dar oricât vă străduiți să vă obișnuiți cu ea, nu puteți vorbi sau să mâncați cu ea.

Bruxismul

Bruxismul nocturn este cel mai răspândit. În bruxismul nocturn apare scrâșnirea automată a dinților, precum și contractarea ritmică a maxilarelor. Aceste fenomene apar la aproximativ 90 de minute și pot dura de la câteva minute la câteva ore.

Indicații pre și postoperatorii implant dentar

Ca și pacient, este normal să faci tot posibilul ca intervenția pe care ai avut-o să fie lipsită de complicații. Și noi ne dorim același lucru. Pentru că scopul nostru este unul comun, adică acela de a evita apariția complicațiilor și a oferi implantului dentar cele mai bune șanse ca acesta să performeze la capacitate maximă, iți oferim un mic ghid de urmat.

Metode specifice de profilaxie a cariei

Fluorul este singurul element mineral unanim corelat cu rezistența la carie a dinților. Fluorul inhibă demineralizarea smalțului și potențează remineralizarea acestuia. Fluorul afectează activitatea metabolică a bacteriilor cariogene. Nivelurile ridicate de fluor din soluții, geluri sau lacuri produc un strat temporar de fluorură de calciu pe suprafața smalțului.

Go to Top