fbpx
Loading...
Blog2020-06-17T14:51:17+00:00

Bruxismul

Bruxismul nocturn este cel mai răspândit. În bruxismul nocturn apare scrâșnirea automată a dinților, precum și contractarea ritmică a maxilarelor. Aceste fenomene apar la aproximativ 90 de minute și pot dura de la câteva minute la câteva ore.

Indicații pre și postoperatorii implant dentar

Ca și pacient, este normal să faci tot posibilul ca intervenția pe care ai avut-o să fie lipsită de complicații. Și noi ne dorim același lucru. Pentru că scopul nostru este unul comun, adică acela de a evita apariția complicațiilor și a oferi implantului dentar cele mai bune șanse ca acesta să performeze la capacitate maximă, iți oferim un mic ghid de urmat.

Metode specifice de profilaxie a cariei

Fluorul este singurul element mineral unanim corelat cu rezistența la carie a dinților. Fluorul inhibă demineralizarea smalțului și potențează remineralizarea acestuia. Fluorul afectează activitatea metabolică a bacteriilor cariogene. Nivelurile ridicate de fluor din soluții, geluri sau lacuri produc un strat temporar de fluorură de calciu pe suprafața smalțului.

Intrebări MDI

Lăsați proteza fixată in primele 48 de ore după inserarea mini implanturilor MDI. Există posibilitatea să apară sângerări minore. Dacă sângerarea este excesivă, vă rugăm să ne contactați. Va exista un disconfort ușor care poate fi eliminat cu ajutorul medicației. Proteza trebuie să o simțiți fixă.

Molarul de 6 ani

Sănătatea oro-dentară este o parte importantă a sănătății generale. Încă de la erupția primilor dinți temporari, este important să acordăm atenția cuvenită igienei orale, pentru că absența sănătății oro-dentare are repercursiuni asupra întregului organism.