Echipa de medici

Medicii Denta-Sym cunosc importanța actului medical și de aceea își dedică întreaga pricepere pentru a oferi pacienților cel mai bun tratament și cele mai bune rezultate.

Împreună obținem performanța bazată pe munca în echipă și gestionăm eficient planurile de tratament astfel încât pacienții Denta-Sym să primească tratamente și servicii de calitate la prețuri corecte.

Dr. Simona Petruț
Dr. Simona PetruțCEO
Medic Stomatolog cu competențe în:
– implantologie
– radiodiagnostic maxilo-dentar
– homeopatie
Absolvent în 1998 al UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, având o experiență profesională de 20 de ani, competență în radiodiagnostic maxilo-facial, competență în implantologie, competență în homeopatie. A participat la numeroase cursuri de protetică, estetică dentară și implantologie, congrese și simpozioane de stomatologie atât în țară cât și în străinătate.
Dr. Diana Cadar
Dr. Diana CadarMedic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.
Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială.
Motto-ul preferat: „Nimic din ce porți nu este mai important decât zâmbetul tău.” (Connie Stevens)
Din dorința de a-și completa cunoștințele profesionale, a participat la numeroase cursuri și congrese.
Dr. Andra Basarman
Dr. Andra BasarmanMedic Stomatolog
I-a plăcut dintotdeauna partea artistică, de aceea a început călătoria în lumea stomatologiei absolvind în 2006 Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Specializarea Tehnică Dentară. A fost pasionată de morfologia dentară atât de mult, încât și-a dorit să-și perfecționeze cunoștiințele astfel încât în 2018 devine Absolventă a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Facultatea de Medicină Dentară. Este un membru valoros al echipei noastre, fiind foarte atentă la detalii, migăloasă, deci o recomandăm ca fiind specialista noastră în obturații de compozit și estetică dentară. Și nu o spunem noi, ci pacienții; noi putem doar să vă convingem arătându-vă pozele cu înainte și după tratamentele ei.
Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Dr. Gabriela Țiplea
Dr. Gabriela ȚipleaMedic Stomatolog
A absolvit cursurile UMF „Carol Davila” Timișoara – specializarea Asistent de Profilaxie Stomatologică, UMF Oradea – specializarea Medicină Dentară.
A participat la numeroase cursuri de perfecționare în endodonție, protetică și pedodonție. Îndrăgită de copii și nu doar de ei, a ales să-și practice o bună parte a meseriei în Pedodonție. Atenția sporită și răbdarea necesară relaționării cu copiii se transmite micuților pacienți, generându-le acestora o stare de încredere și confort, astfel încât tratamentele pot fi realizate cu succes.
„Pentru că profilaxia stomatologică este „prima mea iubire”, modul ideal în a pune bazele unei sănătăți dentare pe termen lung este stomatologia pediatrică”. Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Dr. Delia Sigmirean
Dr. Delia Sigmirean Medic specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie
Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2013.
Participă frecvent la cursuri de formare profesională și workshop-uri atât în țară cât și în străinătate.
Cu toate că este atât de blândă, este pasionată de chirurgie, o specializare care pare tipic masculină, dar și de endodonție pentru că iubește să facă lucrări minuțioase.
Dr. Alina Ioana Rad
Dr. Alina Ioana Rad Medic specialist parodontologie
Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 2018. În 2019 a început rezidențiatul în parodontologie în cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, perioadă în care urmează cursuri și workshop-uri de terapie și chirurgie parodontală atât în țară cât și în străinătate.
Dr. Magda Obreja
Dr. Magda Obreja Medic rezident endodonție
Un profesor extraordinar de la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca a facut-o sa iubeasca endodontia. Ii place sa lucreze la microscop si sa faca tratamente minutioase. O caracterizeaza rabdarea si meticulozitatea, participa la cursuri si isi doreste sa invete si sa afle mereu ultimele noutati din domeniu. Este pasionata de sport, practicand baschetul si echitatia.
Dr. Melinda Dull
Dr. Melinda Dull Medic specialist în protetică dentară
Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, este medic specialist în protetică dentară. A participat la numeroase cursuri ale Belograd Academy: Protetica zonei estetice, Restaurările directe anterioare, Fațetele – ghid complet în alegerea tipului de preparație, Sistemele adezive – protocoale clinice, Restaurările provizorii, a fost speaker la Transilvania Congress of Dentistry 2020. Este pasionată de ocluzologie și o provoacă reabilitările complexe unde este foarte meticuloasă și atentă la dorințele pacientului. Cea mai mare satisfacție i-o aduc pacienții care zâmbesc cu încredere la sfârșitul tratamentului.
Dr. Arthur Boitor
Dr. Arthur Boitor Medic stomatolog
Absolvent al Universitatii de Medicina si farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara, este membru al echipei Denta-Sym din 2020, tratand cu succes zeci de pacienti, unul dintre acestia numindu-l „Arthur maini de aur”. Isi iubeste meseria, iar timpul liber sil-l petrece in natura, mountain biking-ul fiind una din pasiunile sale.
Dr. Radu Feldiorean
Dr. Radu FeldioreanMedic specialist pedodonție
Este medicul copiilor care trec pragul Denta-Sym. Mereu înconjurat de copii, a învățat să comunice cu ei ca de la egal la egal, ceea ce îi face să capete încredere și să se relaxeze atunci când sunt pe scaunul stomatologic. Are mereu grijă ca atât părinții cât și copiii să știe fiecare pas ce urmează a fi făcut. Calmul, răbdarea și atenția la cele mai mici detalii sunt trei instrumente cheie pe care le poartă mereu cu sine pentru a le oferi micuților o experiență cât mai plăcută la dentist și pentru a reveni cu drag la o viitoare programare.
Dr. Ion Șiman
Dr. Ion ȘimanMedic stomatolog
Membru al echipei Denta-Sym din anul 2022, a absolvit în anul 2017 Academia de Stomatologie din Ucraina, centrul universitar din Poltava și este primul medic din familia sa. În stomatologie este pasionat de protetică și chirurgie, iar în viața de zi cu zi îi place sportul, în special ski și fotbal.
Dr. Nutsu Hrihor
Dr. Nutsu HrihorMedic stomatolog
Absolvent al Universității de Stomatologie din Ucraina, centrul universitar Ujgorod, promoția 2019, face parte din echipa Denta-Sym din anul 2022, deservind deopotrivă pacienți ucraineni și români. Aportul său în echipa noastră este unul deosebit de important, pe fondul evenimentelor socio-politice din ultimii ani și a situației refugiaților ucraineni care apelează la Denta-Sym știind că aici vor găsi un co-național gata oricând să-i ajute.

Nu-mi mai fac griji atunci când sunt fotografiată, pot să zâmbesc din nou cu încredere. Mulțumesc, Denta-Sym.

Botar Luminita
Pacient

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

Solicitare consultație

Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de către dumneavoastră.

    Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

    Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

    Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

    Solicitare consultație

    Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de catre dumneavoastră.