Valorile în care credem și ne antrenăm echipa sunt:

Echipa de medici

Medicii Denta-Sym cunosc importanța actului medical și de aceea își dedică întreaga pricepere pentru a oferi pacienților cel mai bun tratament și cele mai bune rezultate.

Împreună obținem performanța bazată pe munca în echipă și gestionăm eficient planurile de tratament astfel încât pacienții Denta-Sym să primească tratamente și servicii de calitate la prețuri corecte.

Dr. Simona Petruț
Dr. Simona PetruțManager
Medic Stomatolog cu competențe în:
– implantologie
– radiodiagnostic maxilo-dentar
– homeopatie
Absolvent în 1998 al UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, având o experiență profesională de 20 de ani, competență în radiodiagnostic maxilo-facial, competență în implantologie, competență în homeopatie. A participat la numeroase cursuri de protetică, estetică dentară și implantologie, congrese și simpozioane de stomatologie atât în țară cât și în străinătate.
Dr. Diana Cadar
Dr. Diana CadarMedic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.
Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială.
Motto-ul preferat: „Nimic din ce porți nu este mai important decât zâmbetul tău.” (Connie Stevens)
Din dorința de a-și completa cunoștințele profesionale, a participat la numeroase cursuri și congrese.
Dr. Andra Basarman
Dr. Andra BasarmanMedic Stomatolog
I-a plăcut dintotdeauna partea artistică, de aceea a început călătoria în lumea stomatologiei absolvind în 2006 Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Specializarea Tehnică Dentară. A fost pasionată de morfologia dentară atât de mult, încât și-a dorit să-și perfecționeze cunoștiințele astfel încât în 2018 devine Absolventă a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Facultatea de Medicină Dentară. Este un membru valoros al echipei noastre, fiind foarte atentă la detalii, migăloasă, deci o recomandăm ca fiind specialista noastră în obturații de compozit și estetică dentară. Și nu o spunem noi, ci pacienții; noi putem doar să vă convingem arătându-vă pozele cu înainte și după tratamentele ei.
Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Dr. Gabriela Țiplea
Dr. Gabriela ȚipleaMedic Stomatolog
A absolvit cursurile UMF „Carol Davila” Timișoara – specializarea Asistent de Profilaxie Stomatologică, UMF Oradea – specializarea Medicină Dentară.
A participat la numeroase cursuri de perfecționare în endodonție, protetică și pedodonție. Îndrăgită de copii și nu doar de ei, a ales să-și practice o bună parte a meseriei în Pedodonție. Atenția sporită și răbdarea necesară relaționării cu copiii se transmite micuților pacienți, generându-le acestora o stare de încredere și confort, astfel încât tratamentele pot fi realizate cu succes.
„Pentru că profilaxia stomatologică este „prima mea iubire”, modul ideal în a pune bazele unei sănătăți dentare pe termen lung este stomatologia pediatrică”. Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Dr. Sabina Hreapcă
Dr. Sabina HreapcăMedic specialist endodonție
A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca în anul 2014, iar în 2017 a încheiat cursurile specialității de endodonție. A participat la numeroase cursuri de endodonție, dar și de stomatologie generală din dorința de a fi mereu la curent cu toate inovațiile din domeniu. Vă va aștepta mereu cu zâmbetul pe buze gata să vă răspundă la orice întrebare și să alegeți împreună cea mai bună opțiune de tratament.
Dr. Andrei Lupșe
Dr. Andrei LupșeMedic specialist chirurgie dento-alveolara și implantologie
Absolvent în 1994 al Facultății de Medicină Generală din cadrum UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în 2004 al Facultății de Medicină Dentară și 2008 al specialității de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a UMF Cluj-Napoca, cu stagiul de pregătire la Dr. Roland Rosbander – München/Germania, participant la numeroase congrese și stagii în țară și străinătate, cel mai recent fiind Hands-On Intensive Course în Advanced Implant Surgery, Human Model Course – Universitat de Catalunya, cu bogată experiență implantologică din 2006 și peste 2000 de implanturi aplicate.
Dr. Delia Sigmirean
Dr. Delia Sigmirean Medic specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie
Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2013.
Participă frecvent la cursuri de formare profesională și workshop-uri atât în țară cât și în străinătate.
Cu toate că este atât de blândă, este pasionată de chirurgie, o specializare care pare tipic masculină, dar și de endodonție pentru că iubește să facă lucrări minuțioase.
Dr. Alina Ioana Rad
Dr. Alina Ioana Rad Medic rezident parodontologie
Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 2018. În 2019 a început rezidențiatul în parodontologie în cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, perioadă în care urmează cursuri și workshop-uri de terapie și chirurgie parodontală atât în țară cât și în străinătate.

Asistente medicale

As. Bianca Toma
As. Bianca TomaAsistent medical generalist specializat în profilaxie dentară
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare Baia Mare în anul 2012, cu o vechime în domeniul stomatologiei de mai bine de 6 ani. Lucrează împreună cu echipa Denta-Sym din ianuarie 2017. Experiența ei anterioară s-a făcut simțită deseori în manoperele stomatologice executate în clinica noastră așa că o considerăm o verigă importantă a echipei noastre. Are experiență în cooperarea cu pacienții de la cei mai mici până la cei mai în vârstă, de la cei mai calmi până la cei mai sensibili. Am putea spune că este o asistentă flexibilă, lucrând atât cu medicii generaliști ai clinicii noastre cât și cu cei specializați pe ramuri precum chirurgia, endodonția, ortodonția etc. Totodată ea vă poate reda zâmbetul într-o ședință de igienizare dentară! O persoană ambițioasă, gata să învețe o tehnică nouă și pe al cărei zâmbet se vede că iubește stomatologia.
As. Emilia Mateș
As. Emilia MateșAsistent medical generalist
Absolventă a Facultății de Chimie și Inginerie Chimică Cluj Napoca și a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Baia Mare. Participarea la activitățile de voluntariat din cadrul programului „Molarul de 6 ani” a avut un rol important în decizia ei de a continua practica în domeniu stomatologic. Ca asistentă medicală are ocazia de a informa pacienții despre importanța regulilor pe care ar trebui să le respecte pentru prevenirea și menținerea sănătății orale. Participă împreună cu echipa medicală Denta-Sym la metode de tratament și servicii medicale de cea mai bună calitate.
As. Ioana Pop
As. Ioana PopAsistent medical generalist
S-a alăturat echipei Denta-Sym în anul 2020 și este absolventă a Învățământului Postliceal al Seminarului Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” în anul 2018.
Fire spontană și îndrăzneață, Ioana Pop vede stomatologia ca o profesie care îi permite să se reinventeze constant: “stomatologia este profesia care conturează foarte frumos felul meu de a fi.”
A ales stomatologia pediatrică pentru că îi aduce bucurie să pună zâmbetul pe fața copiilor, iar răbdarea este cheia succesului ei, care merge mână în mână cu imaginația și perspicacitatea.
As. Gabriela Pop
As. Gabriela PopAsistent medical generalist specializat în imagistică dentară
Licențiată în Asistență Socială, anul 2018 – Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, masterandă în Drepturile Omului și absolventă a Școlii Postliceale „Henri Coandă”, anul 2019, s-a alăturat echipei noastre în anul 2020.
Citat preferat: „Medicina este știința și conștiința încălzite de iubire față de oameni.” – Iuliu Hațieganu
As. Alexandra Vesa
As. Alexandra VesaAsistent medical generalist
Absolventă a Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila” în anul 2014, specializarea asistent medical generalist. Din același an lucrează în stomatologie. În ultimii 4 ani a acumulat experiență în chirurgie și radiologie.
As. Alexandra Molnar
As. Alexandra MolnarAsistent medical generalist
Fostă sportivă de performanță care și-a schimbat meseria pentru a ajuta oamenii. A absolvit școala de asistent medical generalist în anul 2019.
Înainte de a se alătura echipei Denta-Sym a profesat pe partea de recoltare de sânge pentru analize medicale.
În timpul școlii a fost voluntară la Serviciul de Ambulanță Satu Mare.
As. Manuela Marian
As. Manuela MarianAsistent medical generalist specializat în profilaxie dentară
Absolventă a Facultății de Biotehnologii din Timișoara, specializarea biotehnologii microbiene, asistent medical de profilaxie, face parte din echipa noastră medicală și este responsabilă cu prevenirea și tratarea problemelor orale. Înainte de orice intervenție realizată de medicul dentist, aceasta va realiza igienizarea dinților și se va îngriji de starea sănătății dentare a pacientului, cu toată finețea și răbdarea pe care le deține cu prisosință.
As. Codruța Turcu
As. Codruța TurcuAsistent medical generalist
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” – promoția 2018, activează în cadrul echipei Denta-Sym de la începutul anului 2019. Deși pregătirea de bază este cea de economist, a făcut schimbarea radicală cu entuziasm și dăruire pentru noua meserie. Este unul dintre membri de bază ai echipei și o permanentă sursă de bună dispoziție.

Front Desk

Maria Cuc
Maria CucRecepționist medical
Longevitatea muncii sale la cabinetul stomatologic Denta-Sym se datorează felului ei de a fi în relația cu colectivul din care face parte și cu oamenii. Este o fire sociabilă, comunicativă, muncitoare și foarte receptivă la suferințele celor din jur. Pentru ea, respectul și empatia între oameni este cel mai important lucru.
Emilia Bărbos
Emilia BărbosRecepționist medical
O persoana dinamică, organizată, amabilă, răbdătoare și zâmbitoare. Îi place să-și atingă obiectivele alături de echipa noastră. Are abilități în comunicare, organizare, atitudine pozitivă, o vastă experiență în preluarea apelurilor telefonice, întâmpinarea pacienților și direcționarea acestora către persoanele abilitate din cadrul clinicii.
Ramona Aerinei
Ramona AerineiRecepționist medical
Licențiată în filologie cu specializarea română-engleză, activează în domeniul asigurărilor de 16 ani și s-a alăturat echipei noastre cu tot entuziasmul și bagajul de cunoștințe. Vorbește fluent limba engleză, iar la nivel de bază cunoaște maghiara, franceza și spaniola, prin urmare este foarte bucuroasă să întâmpine inclusiv pacienți din străinătate.

Nu-mi mai fac griji atunci când sunt fotografiată, pot să zâmbesc din nou cu încredere. Mulțumesc, Denta-Sym.

Botar Luminita
Pacient

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

Solicitare consultație

Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de către dumneavoastră.

    Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

    Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

    Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

    Solicitare consultație

    Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de catre dumneavoastră.