Scannerul intraoral Medit i500

Amprenta digitală este cea mai nouă metodă de amprentare a dinților și datorită faptului că serviciile noastre sunt create pentru a oferi pacientului o experiență excepțională la noi în clinică, am depus eforturi pentru achiziționarea celui mai nou tip de scanner intraoral care a revoluționat piața amprentării digitale.
Scannerul intraoral Medit i500 este cel mai nou scanner intraoral, cu un software de ultimă generație. Vârful este de dimensiuni reduse, confortabil pentru pacient, oferă imagini de calitate la rezoluție înaltă. Viteză mare de scanare (2-3 minute un cadran, 4-6 minute o arcadă) cu o acuratețe ridicată. Are o greutate de doar 276 de grame ceea ce îl face confortabil pentru utilizator. Conlucrarea perfectă între hardware și software (iScan) fac ca acest sistem să fie unic pe piață.

Ne gândim la generațiile viitoare protejând natura prin reducerea deșeurilor rezultate din activitatea medicală și de tehnică dentară. Datorită acestui fapt contribuim și la reducerea emisiilor de CO2 pentru că nu mai producem deșeuri ce ar necesita transport și depozitare. Se reduce consumul de obiecte necesare amprentării dentare (linguri de amprentă de plastic, metal).
Mai multe despre amprenta digitală aici