Acordăm o atenție mărită nu doar tehnologiei avangardiste din stomatologie, ci ne preocupă deopotrivă grija față de pacient, aspect ce ne recomandă să avem o abordare holistică și integrată asupra sănătății tale dentare.

Echipa noastră este formată din medici stomatologi generaliști, medic ortodont, medic endodont, medici chirurgi, medici dedicați copiilor, precum și asistentă de profilaxie. Fiecare medic este specializat pe o anumită etapă a tratamentului, participă la cursuri și congrese naționale și internaționale pe specializarea lui, astfel încât pacienții să primească cel mai modern tratament.

Clinica oferă servicii medicale stomatologice moderne, utilizând metode noi inovative, de ultimă oră printr-o investiție continuă atât în aparatura medicală, cât și în instruirea permanentă a corpului medical.

Prima vizită în clinicile DENTA-SYM este mai mult decât o consultație medicală, este o experiență unică focusată exclusiv pe sănătatea și starea ta de bine. Interacțiunile care se stabilesc inițial între pacient, medic și coordonatorul de pacienți reprezintă fundamentul unor relații pe termen lung ce au un scop comun: acela de a obține cea mai frumoasă versiune a zâmbetului pacientului.

Beneficiile unei abordări interdisciplinare asupra zâmbetului tău:

 • Atenția și grija centrate pe nevoile și dorințele pacientului
 • Coordonaror de pacienți dedicat, care îți va fi aproape de la primii pași în clinică
 • Diagnostic corect prin colaborare interdisciplinară între medicul coordonator și alți specialiști
 • Experiență completă integrată: fotografii și video de investigație clinică, centru de radiologie digitală avansată, tratamente precise prin ghidaj digital, laborator dentar high-tech
 • Valoarea timpului: al tău, pentru a-ți respecta agenda zilnică, dar și cel petrecut în sala de tratament alături de medic, pentru a construi o relație de încredere
 • Garanția siguranței și a calității tratamentului, prin materiale biocompatibile cu organismul și protocoalele de lucru medicale executate corect și identice pentru aceeași manoperă executată de orice medic din clinica noastră
 • Estetica și funcționalitatea lucrării finale, exact așa cum ți-ai dorit
 • Ambient relaxant și familiar

Cum decurge prima ta vizită la DENTA-SYM

Într-un ambient relaxant, vei fi preluat de un coordonator de pacienți care îți va explica toți pașii pe care îi veți parcurge împreună, înainte de a fi condus în sala de tratament.

Completarea fișei pacientului

Primul pas în experiența la DENTA-SYM, înainte de a intra în cabinet, este completarea, cu ajutorul personalului clinicii noastre, a unor documente anexate dosarului pacientului. Acest dosar este important pentru siguranța ta în timpul tratamentelor pe care le vei primi de-a lungul călătoriei în DENTA-SYM.

 • Acordul informat al pacientului
 • Acord GDPR
 • Acordul pentru a fi fotografiat și filmat pentru documentarea cazului
 • Chestionar de evaluare a stării generale de sănătate
 • Chestionar de triaj (doar în perioada post COVID)

Fotografii de imagistică dentară

Odată completate fișele din mapa pacientului nou, vei fi însoțit de către coordonatorul de pacienți către studio-ul foto digital, pentru a realiza fotografii de imagistică dentară extraorală și intraorală cu scop de investigație clinică. Acestea sunt extrem de importante, deoarece împreună cu restul investigațiilor ajută medicul în stabilirea unui diagnostic corect. Important! Te rugăm să ajungi cu 15 minute înainte de programare pentru a avea timp să completezi toate formularele din mapa pacientului.

Imagistică dentară digitală

Pentru a putea găsi soluția optimă pentru fiecare caz și pentru a nu avea surprize neplăcute în timpul tratamentului care ar putea să crească devizul primit și acceptat inițial, îți recomandăm înainte de consultație realizarea unor investigații radiologice de tip OPT (radiografie digitală panoramică) sau CBCT (computer tomograf avansat și rapid) în funcție de complexitatea cazului. Acest tip de investigație clinică îl ajută pe medicul tău coordonator să stabilească cu precizie diagnosticul și să planifice mult mai riguros soluțiile de tratament.

Beneficiem în clinică de cea mai avansată aparatură de imagistică dentară – KaVo în realizarea radiografiilor dentare digitale, garantând astfel calitatea și rapiditatea stabilirii diagnosticului.

Investigațiile radiologice se fac în cadrul primei vizite astfel încât, la finalul acesteia, medicul dentist coordonator va avea toate datele necesare pentru a realiza un plan de tratament corect și personalizat.

Consultația de specialitate

Întâlnirea cu medicul dentist are loc în sala de tratament după realizarea fotografiilor de investigație și presupune, în primul rând, parcurgerea fișei pacientului și discuția despre istoricul tău medical. După discuția inițială, medicul va realiza examenul clinic oral, completând observațiile din cadrul anamnezei cu detalii de ajutor, pentru ca tu să înțelegi situația dentară în ansamblu. Medicul îți va amprenta digital arcadele dentare și pe displayul atașat scanner-ului intraoral MEDIT i500 veți putea observa împreună detaliile și ți se vor explica pașii ce urmează. Este important ca tu să vezi pe un ecran mare ceea ce vede medicul în timpul consultației intrabucale pentru a putea înțelege și acepta planul de tratament. Consultația inițială reprezintă punctul de pornire în stabilirea unui status dentar corect și în realizarea unui plan de tratament complet, care să răspundă nevoilor tale.

Acesta este momentul în care îi poți adresa medicului tău orice întrebare legată de sănătatea ta dentară. Încrederea ta este importantă pentru noi, de aceea te încurajăm să porți acest dialog cu specialistul DENTA-SYM. În plus, te sfătuim să îi comunici medicului toate așteptările pe care le ai de la tratament, întrucât doar împreună putem obține rezultatul mult dorit. De asemena, dacă ai poze elocvente fie cu tine în antecedente, fie cu alte forme de dinți care consideri că le-ai dori, te rugăm să le oferi medicului, iar în măsura posibilităților funcționale, adică pe baza tuturor datelor pe care le vom colecta despre statusul tău dentar, vom depune toate eforturile să îți putem oferi forma sau culoarea dorită.

Programarea viitoare și soluții financiare

După ce ședința se încheie, vei fi preluat din nou de Coordonatorul de Pacienti dedicat, care te va ajuta să programezi următoarea vizită conform discuției cu medicul, îți va răspunde la întrebările legate de etapele de tratament ce vor urma și îți va face cunoscute soluțiile financiare disponibile în clinicile DENTA-SYM.

Planul de tratament – a doua ședință

După prima vizită în clinicile DENTA-SYM vei fi programat pentru următoarea ședință în cadrul căreia, pe baza investigațiilor realizate anterior, medicul îți va prezenta și îți va explica pas cu pas planul de tratament, care sunt etapele ce trebuie parcurse și ce rezultate se pot obține. Planul de tratament include soluțiile medicale recomandate exclusiv pentru cazul tău și prețurile fiecărui tratament în parte.

Soluțiile de tratament propuse au rolul atât de a corecta problemele dentare identificate, cât și de a preveni și a îmbunătăți sănătatea zâmbetului tău pe termen lung.

Acum putem să îți aratăm digital noul tău zâmbet propus de către echipa medicală. Împreună putem să alegem dintr-o galerie de sute de dinți ceea ce ți se potrivește. Putem modifica digital ceea ce îți dorești și în timp real poți observa ce ți s-ar potrivi. Toate acestea personalizate și suprapuse profilului tău facial. Este ca și cum te-ai uita la o poză cu tine din viitor. Odată alese forma și poziția dinților, medicul îți poate spune care sunt pașii care urmează, dacă ai nevoie și de alte manopere de stomatologie (chirurgie, ortodonție, parodontologie) și de asemena un timp estimat pentru a ajunge la rezultatul dorit. Dacă în schimb nu te poți decide decât dacă ce îți prezentăm digital îți transpunem și în gură, atunci avem nevoie de o a treia ședință.

Vizualizarea intraorală a planului de tratament propus – a treia ședință

Pe baza discuțiilor și investigațiilor anterioare se pregătește un model printat cu imprimanta 3D Asiga UV MAX, care este practic modelul digital al viitorilor tăi dinți. Urmează amprentarea acelui model cu o rășină transparentă care ne va ajuta să îți confecționăm pe dinții tăi (fără a-i prepara) o lucrare protetică identică cu ceea ce ți-am propus. Acum poți să vezi în oglindă și să simți dinții cu buzele și cu limba, pentru a vedea dacă e ceea ce îți dorești. în funcție de situația clinică acești dinți se pot lipi de probă pentru câteva zile, se fac niște teste clinice pentru integrarea morfo-funcțională, se pot face ajustări pe ei, iar când decidem împreună că totul este perfect, continuăm călătoria.

Coordonatorul tău de pacient îți va furniza în scris un deviz clar și detaliat al costurilor tratamentelor pentru că transparența actului medical și a costurilor reprezintă o formă de respect și încredere. Vei primi 2-3 planuri de tratament și îți vor fi prezentate avantajele și dezavantajele fiecăruia. Vrem să ne asiguram că vei lua decizia cea mai adecvată pentru tine în cunoștință de cauză. Avem și un BONUS pentru tine: dacă din motive dentare ce noi nu le-am prevăzut în devizul inițial, costul final va fi mai mare, nu vei avea de achitat nimic suplimentar. Dar dacă aceste costuri ți se datorează ție (nerespectarea recomandărilor noastre ca timpi de execuție sau manopere), atunci devizul va fi modificat, ți se va aduce la cunoștință acest lucru și vom continua doar dacă dorești asta. Într-un cuvânt, achiți cât ți-am spus din a doua consultație dacă ai acceptat planul propus, nu vei avea suprize la final să coste mai mult decât te-ai așteptat.

Pentru a eficientiza timpul acordat primei vizite:

 • Notează-ți lista completă de medicamente prescrise de către medic, dacă urmezi un tratament medicamentos
 • Revizuiește-ți istoricul medical
 • Pregătește un set de întrebări pentru medicul dentist care crezi că te pot ajuta să înțelegi mai ușor întregul proces al unui tratament stomatologic

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

Solicitare consultație

Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de către dumneavoastră.

  Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

  Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

  Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

  Solicitare consultație

  Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de catre dumneavoastră.