Asistenți medicali

As. Bianca Toma
As. Bianca TomaDirector medical
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare Baia Mare în anul 2012, cu o vechime în domeniul stomatologiei de mai bine de 6 ani. Lucrează împreună cu echipa Denta-Sym din ianuarie 2017. Experiența ei anterioară s-a făcut simțită deseori în manoperele stomatologice executate în clinica noastră așa că o considerăm o verigă importantă a echipei noastre. Are experiență în cooperarea cu pacienții de la cei mai mici până la cei mai în vârstă, de la cei mai calmi până la cei mai sensibili. Am putea spune că este o asistentă flexibilă, lucrând atât cu medicii generaliști ai clinicii noastre cât și cu cei specializați pe ramuri precum chirurgia, endodonția, ortodonția etc. Totodată ea vă poate reda zâmbetul într-o ședință de igienizare dentară! O persoană ambițioasă, gata să învețe o tehnică nouă și pe al cărei zâmbet se vede că iubește stomatologia.
As. Emilia Mateș
As. Emilia MateșAsistent medical generalist
Absolventă a Facultății de Chimie și Inginerie Chimică Cluj Napoca și a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Baia Mare. Participarea la activitățile de voluntariat din cadrul programului „Molarul de 6 ani” a avut un rol important în decizia ei de a continua practica în domeniu stomatologic. Ca asistentă medicală are ocazia de a informa pacienții despre importanța regulilor pe care ar trebui să le respecte pentru prevenirea și menținerea sănătății orale. Participă împreună cu echipa medicală Denta-Sym la metode de tratament și servicii medicale de cea mai bună calitate.
As. Ioana Pop
As. Ioana PopAsistent medical generalist
S-a alăturat echipei Denta-Sym în anul 2020 și este absolventă a Învățământului Postliceal al Seminarului Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” în anul 2018.
Fire spontană și îndrăzneață, Ioana Pop vede stomatologia ca o profesie care îi permite să se reinventeze constant: “stomatologia este profesia care conturează foarte frumos felul meu de a fi.”
A ales stomatologia pediatrică pentru că îi aduce bucurie să pună zâmbetul pe fața copiilor, iar răbdarea este cheia succesului ei, care merge mână în mână cu imaginația și perspicacitatea.
As. Codruța Turcu
As. Codruța TurcuAsistent medical generalist
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” – promoția 2018, activează în cadrul echipei Denta-Sym de la începutul anului 2019. Deși pregătirea de bază este cea de economist, a făcut schimbarea radicală cu entuziasm și dăruire pentru noua meserie. Este unul dintre membri de bază ai echipei și o permanentă sursă de bună dispoziție.
As. Vlad Raț
As. Vlad Raț Asistent medical generalist
Absolvent al Scolii Postliceale „Carol Davila” , specializarea asistent medical generalist, s-a alaturat echipei noastre cu entuziasm. Este student in ultimul an la Facultatea de Biologie si isi doreste sa puna bazele unei frumoase cariere in domeniul medical. Principala lui pasiune este muzica.
As. Lavinia Văleanu
As. Lavinia Văleanu Asistent medical generalist
Cu o frumoasa si considerabila experienta ca asistenta de stomatologie, cea mai agila dintre colegele noastre isi doreste mereu sa invete si sa faca performanta in meseria aleasa si tocmai de aceea si-a dorit sa faca parte dintr-o echipa dinamica asa ca ea.
As. Andreea Ungur
As. Andreea Ungur Asistent medical generalist
Inca de cand era mica, se juca si lua papusilor tensiunea si temperatura, asa ca stia perfect ce doreste sa faca atunci cand va creste. Este pasionata de chirurgie si are in echipa noastra ocazia de dezvoltare profesionala pe care o fructifica intens si cu succes. Nu trece nici o zi fara un selfie si trebuie sa recunoastem ca i-ar sta minunat pe podium.
As. Raluca Cristescu
As. Raluca Cristescu Asistent medical generalist
Desi domeniul pentru care se pregatise initial era industria usoara, din dragoste pentru oameni a decis sa schimbe macazul si sa inceapa Facultatea de Relatii Publice, insa cel mai bine interactioneaza cu ceilalti atunci cand ii ingrijeste si ii ajuta, asa ca locul ideal unde o puteti gasi este la clinica Denta-Sym.
As. Paula Taloș
As. Paula TaloșAsistent medical generalist
A absolvit Școala Postliceala “Fundația Ecologică Green” Zalău în anul 2019 și imediat după absolvire a început să practice meseria de asistent medical, fiind foarte interesată să învețe cât mai multe lucruri. O tentează provocările și tot ce este nou. Este pasionată de cântecul popular, dar și de dansurile populare și o caracterizează buna dispoziție permanentă.
As. Mihaela Pop
As. Mihaela PopAsistent medical generalist
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare “Carol Davila” promoția 2018, activează în cadrul echipei Denta-Sym din luna iulie 2022. Pregătirea ei de bază este cea de technician în gastronomie, dar participarea la activitățile de voluntariat din cadrul programelor desfășurate de Asociația “Molarul de 6 ani” a avut un rol important în decizia ei de a continua practica în domeniul stomatologic.
As. Izabella Oana Țandea
As. Izabella Oana ȚandeaAsistent medical generalist
A absolvit Facultatea de Management din cadrul Univerității de Nord Baia Mare în anul 2006 și a muncit în domeniul vânzărilor câțiva ani, după care și-a dorit o schimbare și a ales să urmeze cursurile Postlicealei Sanitare din cadrul Seminarului Teologic Sfântul Iosif Mărturisitorul, devenind în 2021 asistent medical generalist, lucru pe care nu-l regrată nici o clipă, făcând din noua meserie o adevarată pasiune. Iubește natura, snowboard-ul, lectura și muzica.

Nu-mi mai fac griji atunci când sunt fotografiată, pot să zâmbesc din nou cu încredere. Mulțumesc, Denta-Sym.

Botar Luminita
Pacient

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

Solicitare consultație

Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de către dumneavoastră.

    Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

    Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

    Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

    Solicitare consultație

    Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de catre dumneavoastră.