Denta-Sym Servicii de calitate la prețul corect

Povestea noastră

Am pornit la drum cu un medic și o asistentă, iar pe parcurs ni s-au alăturat colegi entuziaști care cred în visul nostru.

Valorile în care credem și ne antrenăm echipa sunt:

Medici specialiști

Echipa noastră este formată din medici stomatologi generaliști, medic ortodont, medic endodont, medici chirurgi, medici dedicați copiilor, precum și asistenta de profilaxie. Fiecare medic este deci specializat pe o anumită etapă a tratamentului, participă la cursuri și congrese naționale și internaționale pe specializarea lui, astfel încât pacienții să primească cel mai modern tratament.

Clinica oferă servicii medicale stomatologice moderne, utilizând metode noi inovative, de ultimă oră printr-o investiție continuă atât în aparatura medicală, cât și în instruirea permanentă a corpului medical.

Munca în echipă ne garantează reușita fiecărei intervenții

Personalul nostru este înzestrat cu trei principii de bază: lucru în echipă, muncă multă și experiența în domeniu.

Dorința de a putea răspunde tuturor pacienților indiferent de nevoile stomatologice ne motivează să ne pregătim, atât din punct de vedere tehnologic cât și educațional, la cele mai înalte standarde participând la toată gama de cursuri de specialitate în stomatologie cât și achiziționând cele mai bune materiale de pe piața de profil. Oferim astfel pacienților produse de ultimă generație puse la dispoziție de medici bine informați.

Dorim să asigurăm standarde înalte de profesionalism și o calitate superioară a actului medical și să oferim pacienților noștri tratamentul ideal pentru a le reda încrederea și frumusețea zâmbetului.

Zi de zi grija față de pacienții nostri ne determină să ne desăvârșim calitatea serviciilor oferite, de aceea am format o echipă bazată pe profesionalism cu o bună pregătire în domeniul stomatologic.

Clinica este formată din 7 cabinete individuale, dotate fiecare pentru o anumită specialitate, sală specială de sterilizare, cabinet de radiologie dentară și o sală de curs.

Pe lângă gama de servicii stomatologice venim și în întâmpinarea nevoilor financiare ale fiecărui pacient, oferind posibilitatea de a plăti în rate costul diverselor tratamente mai costisitoare.

Dotări tehnice moderne

 • Pardoseli antibacteriene și antiseptic

 • Unituri dentare cu sistem de autodezinfecție și separator de amalgam
 • CBCT – computer tomograf și aparate de radiologie de ultimă generație, ce permit investigațiile radiologice la doze minime de radiații
 • Scanner intraoral Medit i500 pentru amprenta digitală, eliminând astfel amprenta clasică cu toate dezavantajele ei (disconfort pentru pacient, risc de contaminare, posibilitatea inexactității acesteia și a deformării în timpul transportului, necestitatea reluării la nevoie)

 • Imprimanta 3 D Asiga UV Max ce primește informațiile de la scanner și execută modele printate, lucrări provizorii, gutiere, etc.

 • Sistem de sterilizare Melag (nr. 1 mondial) ce permite traseabilitatea sterilizării fiecărui instrument folosit

 • Microscop dentar Leica ce oferă sprijin pentru tratamente de înaltă calitate

 • Tratamente stomatologice inovative cu laser de ultimă generație – Biolase

 • Sisteme de ventilație cu filtre microbiene pentru a putea păstra un aer sănătos

 • Aparat pentru anestezie computerizată pentru o anestezie controlată fără durere

 • Airflow Prophylaxis Master – ultima inovație a EMS pentru Guided Biofilm Therapy – o soluție unică pentru prevenție și îngrijirea dinților și a gingiilor

 • Folosirea membranelor PRF obținute prin centrifugarea propriului sânge

 • Program de gestiune a pacienților, păstrând în fișe electronice toate informațiile despre tratamentele efectuate, putând ști în orice moment stadiul la care se află pacientul în decursul tratamentului.

 • Sistem de informații computerizat păstrând legătura între cabinete. Sistem de alerta prin SMS prin care pacienții primesc mesaje pe telefonul mobil pentru reamintirea programării

Echipa de medici

Medicii Denta-Sym cunosc importanța actului medical și de aceea își dedică întreaga pricepere pentru a oferi pacienților cel mai bun tratament și cele mai bune rezultate.

Asistenți medicali

Împreună obținem performanța bazată pe munca în echipă și gestionăm eficient planurile de tratament astfel încât pacienții Denta-Sym să primească tratamente și servicii de calitate la prețuri corecte.

Front Desk

Personalul de la recepție asistă pacienții pentru rezolvarea promtă a solicitărilor. Ne respectăm pacienții și colaboratorii, avem grijă de nevoile acestora și le tratăm cu mare atenție pe fiecare în parte.

Nu-mi mai fac griji atunci când sunt fotografiată, pot să zâmbesc din nou cu încredere. Mulțumesc, Denta-Sym.

Botar Luminita
Pacient

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

Solicitare consultație

Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de către dumneavoastră.

  Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

  Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

  Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

  Solicitare consultație

  Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de catre dumneavoastră.