Denta-Sym Servicii de calitate la prețul corect

Viziunea DENTA-SYM este preocuparea constantă de a oferi soluții medicale ce conduc la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților cu respectarea valorilor comune:

 • Asigurarea accesibilității la servicii medicale

 • Creșterea rolului serviciilor preventive

 • Garantarea calității și siguranței actului medical

 • Inovație

 • Profesionalism

Pentru noi fiecare client este unic. Atenția acordată analizei nevoilor, atitudinii față de starea de sănătate, identificarea celor mai bune soluții medicale reprezintă cheia expertizei noastre. Ne dorim să scădem continuu cantitatea de deșeuri pe care o generează activitatea stomatologică și de tehnică dentară.

Sănătatea dentară este profesia și pasiunea noastră având misiunea să răspundem nevoilor dumneavoastră. Denta -Sym este sinonim cu profesionalismul. Calitatea tratamentelor și lucrărilor efectuate sunt garantate de:

 • Aparatura medicală nouă

 • Tehnici și materiale stomatologice de ultimă generație

 • Consumabile de unică folosință

Ne respectăm pacienții și colaboratorii, avem grijă de nevoile acestora și le tratăm cu mare atenție pe fiecare în parte. Încercăm să ne facem pacienții să înțeleagă fenomenele aferente cavității bucale, evitând astfel multe dintre fenomenele nedorite ce pot să apară.

Povestea noastră

Am pornit la drum cu un medic și o asistentă, iar pe parcurs ni s-au alăturat colegi entuziaști care cred în visul nostru.

Valorile în care credem și ne antrenăm echipa sunt:

Medici specialiști

Echipa noastră este formată din medici stomatologi generaliști, medic ortodont, medic endodont, medici chirurgi, medici dedicați copiilor, precum și asistenta de profilaxie. Fiecare medic este deci specializat pe o anumită etapă a tratamentului, participă la cursuri și congrese naționale și internaționale pe specializarea lui, astfel încât pacienții să primească cel mai modern tratament.

Clinica oferă servicii medicale stomatologice moderne, utilizând metode noi inovative, de ultimă oră printr-o investiție continuă atât în aparatura medicală, cât și în instruirea permanentă a corpului medical.

Munca în echipă ne garantează reușita fiecărei intervenții

Personalul nostru este înzestrat cu trei principii de bază: lucru în echipă, muncă multă și experiența în domeniu.

Dorința de a putea răspunde tuturor pacienților indiferent de nevoile stomatologice ne motivează să ne pregătim, atât din punct de vedere tehnologic cât și educațional, la cele mai înalte standarde participând la toată gama de cursuri de specialitate în stomatologie cât și achiziționând cele mai bune materiale de pe piața de profil. Oferim astfel pacienților produse de ultimă generație puse la dispoziție de medici bine informați.

Dorim să asigurăm standarde înalte de profesionalism și o calitate superioară a actului medical și să oferim pacienților noștri tratamentul ideal pentru a le reda încrederea și frumusețea zâmbetului.

Zi de zi grija față de pacienții nostri ne determină să ne desăvârșim calitatea serviciilor oferite, de aceea am format o echipă bazată pe profesionalism cu o bună pregătire în domeniul stomatologic.

Clinica este formată din 7 cabinete individuale, dotate fiecare pentru o anumită specialitate, sală specială de sterilizare, cabinet de radiologie dentară și o sală de curs.

Pe lângă gama de servicii stomatologice venim și în întâmpinarea nevoilor financiare ale fiecărui pacient, oferind posibilitatea de a plăti în rate costul diverselor tratamente mai costisitoare.

Dotări tehnice moderne

 • Pardoseli antibacteriene și antiseptic

 • Unituri dentare cu sistem de autodezinfecție și separator de amalgam
 • CBCT – computer tomograf și aparate de radiologie de ultimă generație, ce permit investigațiile radiologice la doze minime de radiații
 • Scanner intraoral Medit i500 pentru amprenta digitală, eliminând astfel amprenta clasică cu toate dezavantajele ei (disconfort pentru pacient, risc de contaminare, posibilitatea inexactității acesteia și a deformării în timpul transportului, necestitatea reluării la nevoie)

 • Imprimanta 3 D Asiga UV Max ce primește informațiile de la scanner și execută modele printate, lucrări provizorii, gutiere, etc.

 • Sistem de sterilizare Melag (nr. 1 mondial) ce permite traseabilitatea sterilizării fiecărui instrument folosit

 • Microscop dentar Leica ce oferă sprijin pentru tratamente de înaltă calitate

 • Tratamente stomatologice inovative cu laser de ultimă generație – Biolase

 • Sisteme de ventilație cu filtre microbiene pentru a putea păstra un aer sănătos

 • Aparat pentru anestezie computerizată pentru o anestezie controlată fără durere

 • Airflow Prophylaxis Master – ultima inovație a EMS pentru Guided Biofilm Therapy – o soluție unică pentru prevenție și îngrijirea dinților și a gingiilor

 • Folosirea membranelor PRF obținute prin centrifugarea propriului sânge

 • Program de gestiune a pacienților, păstrând în fișe electronice toate informațiile despre tratamentele efectuate, putând ști în orice moment stadiul la care se află pacientul în decursul tratamentului.

 • Sistem de informații computerizat păstrând legătura între cabinete. Sistem de alerta prin SMS prin care pacienții primesc mesaje pe telefonul mobil pentru reamintirea programării

Echipa de medici

Medicii Denta-Sym cunosc importanța actului medical și de aceea își dedică întreaga pricepere pentru a oferi pacienților cel mai bun tratament și cele mai bune rezultate.

Împreună obținem performanța bazată pe munca în echipă și gestionăm eficient planurile de tratament astfel încât pacienții Denta-Sym să primească tratamente și servicii de calitate la prețuri corecte.

Dr. Simona Petruț
Dr. Simona PetruțManager
Medic Stomatolog cu competențe în:
– implantologie
– radiodiagnostic maxilo-dentar
– homeopatie
Absolvent în 1998 al UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, având o experiență profesională de 20 de ani, competență în radiodiagnostic maxilo-facial, competență în implantologie, competență în homeopatie. A participat la numeroase cursuri de protetică, estetică dentară și implantologie, congrese și simpozioane de stomatologie atât în țară cât și în străinătate.
Dr. Diana Cadar
Dr. Diana CadarMedic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.
Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială.
Motto-ul preferat: „Nimic din ce porți nu este mai important decât zâmbetul tău.” (Connie Stevens)
Din dorința de a-și completa cunoștințele profesionale, a participat la numeroase cursuri și congrese.
Dr. Andra Basarman
Dr. Andra BasarmanMedic Stomatolog
I-a plăcut dintotdeauna partea artistică, de aceea a început călătoria în lumea stomatologiei absolvind în 2006 Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Specializarea Tehnică Dentară. A fost pasionată de morfologia dentară atât de mult, încât și-a dorit să-și perfecționeze cunoștiințele astfel încât în 2018 devine Absolventă a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Facultatea de Medicină Dentară. Este un membru valoros al echipei noastre, fiind foarte atentă la detalii, migăloasă, deci o recomandăm ca fiind specialista noastră în obturații de compozit și estetică dentară. Și nu o spunem noi, ci pacienții; noi putem doar să vă convingem arătându-vă pozele cu înainte și după tratamentele ei.
Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Dr. Gabriela Țiplea
Dr. Gabriela ȚipleaMedic Stomatolog
A absolvit cursurile UMF „Carol Davila” Timișoara – specializarea Asistent de Profilaxie Stomatologică, UMF Oradea – specializarea Medicină Dentară.
A participat la numeroase cursuri de perfecționare în endodonție, protetică și pedodonție. Îndrăgită de copii și nu doar de ei, a ales să-și practice o bună parte a meseriei în Pedodonție. Atenția sporită și răbdarea necesară relaționării cu copiii se transmite micuților pacienți, generându-le acestora o stare de încredere și confort, astfel încât tratamentele pot fi realizate cu succes.
„Pentru că profilaxia stomatologică este „prima mea iubire”, modul ideal în a pune bazele unei sănătăți dentare pe termen lung este stomatologia pediatrică”. Calitățile care o recomandă sunt dorința de a obține în tot ceea ce face un rezultat calitativ, perseverența și determinarea de a evolua pe plan profesional și personal.
Dr. Sabina Hreapcă
Dr. Sabina HreapcăMedic specialist endodonție
A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca în anul 2014, iar în 2017 a încheiat cursurile specialității de endodonție. A participat la numeroase cursuri de endodonție, dar și de stomatologie generală din dorința de a fi mereu la curent cu toate inovațiile din domeniu. Vă va aștepta mereu cu zâmbetul pe buze gata să vă răspundă la orice întrebare și să alegeți împreună cea mai bună opțiune de tratament.
Dr. Andrei Lupșe
Dr. Andrei LupșeMedic specialist chirurgie dento-alveolara și implantologie
Absolvent în 1994 al Facultății de Medicină Generală din cadrum UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în 2004 al Facultății de Medicină Dentară și 2008 al specialității de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a UMF Cluj-Napoca, cu stagiul de pregătire la Dr. Roland Rosbander – München/Germania, participant la numeroase congrese și stagii în țară și străinătate, cel mai recent fiind Hands-On Intensive Course în Advanced Implant Surgery, Human Model Course – Universitat de Catalunya, cu bogată experiență implantologică din 2006 și peste 2000 de implanturi aplicate.
Dr. Delia Sigmirean
Dr. Delia Sigmirean Medic specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie
Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2013.
Participă frecvent la cursuri de formare profesională și workshop-uri atât în țară cât și în străinătate.
Cu toate că este atât de blândă, este pasionată de chirurgie, o specializare care pare tipic masculină, dar și de endodonție pentru că iubește să facă lucrări minuțioase.
Dr. Alina Ioana Rad
Dr. Alina Ioana Rad Medic rezident parodontologie
Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 2018. În 2019 a început rezidențiatul în parodontologie în cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, perioadă în care urmează cursuri și workshop-uri de terapie și chirurgie parodontală atât în țară cât și în străinătate.

Asistente medicale

As. Bianca Toma
As. Bianca TomaAsistent medical generalist specializat în profilaxie dentară
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare Baia Mare în anul 2012, cu o vechime în domeniul stomatologiei de mai bine de 6 ani. Lucrează împreună cu echipa Denta-Sym din ianuarie 2017. Experiența ei anterioară s-a făcut simțită deseori în manoperele stomatologice executate în clinica noastră așa că o considerăm o verigă importantă a echipei noastre. Are experiență în cooperarea cu pacienții de la cei mai mici până la cei mai în vârstă, de la cei mai calmi până la cei mai sensibili. Am putea spune că este o asistentă flexibilă, lucrând atât cu medicii generaliști ai clinicii noastre cât și cu cei specializați pe ramuri precum chirurgia, endodonția, ortodonția etc. Totodată ea vă poate reda zâmbetul într-o ședință de igienizare dentară! O persoană ambițioasă, gata să învețe o tehnică nouă și pe al cărei zâmbet se vede că iubește stomatologia.
As. Emilia Mateș
As. Emilia MateșAsistent medical generalist
Absolventă a Facultății de Chimie și Inginerie Chimică Cluj Napoca și a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Baia Mare. Participarea la activitățile de voluntariat din cadrul programului „Molarul de 6 ani” a avut un rol important în decizia ei de a continua practica în domeniu stomatologic. Ca asistentă medicală are ocazia de a informa pacienții despre importanța regulilor pe care ar trebui să le respecte pentru prevenirea și menținerea sănătății orale. Participă împreună cu echipa medicală Denta-Sym la metode de tratament și servicii medicale de cea mai bună calitate.
As. Ioana Pop
As. Ioana PopAsistent medical generalist
S-a alăturat echipei Denta-Sym în anul 2020 și este absolventă a Învățământului Postliceal al Seminarului Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” în anul 2018.
Fire spontană și îndrăzneață, Ioana Pop vede stomatologia ca o profesie care îi permite să se reinventeze constant: “stomatologia este profesia care conturează foarte frumos felul meu de a fi.”
A ales stomatologia pediatrică pentru că îi aduce bucurie să pună zâmbetul pe fața copiilor, iar răbdarea este cheia succesului ei, care merge mână în mână cu imaginația și perspicacitatea.
As. Gabriela Pop
As. Gabriela PopAsistent medical generalist specializat în imagistică dentară
Licențiată în Asistență Socială, anul 2018 – Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, masterandă în Drepturile Omului și absolventă a Școlii Postliceale „Henri Coandă”, anul 2019, s-a alăturat echipei noastre în anul 2020.
Citat preferat: „Medicina este știința și conștiința încălzite de iubire față de oameni.” – Iuliu Hațieganu
As. Alexandra Vesa
As. Alexandra VesaAsistent medical generalist
Absolventă a Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila” în anul 2014, specializarea asistent medical generalist. Din același an lucrează în stomatologie. În ultimii 4 ani a acumulat experiență în chirurgie și radiologie.
As. Alexandra Molnar
As. Alexandra MolnarAsistent medical generalist
Fostă sportivă de performanță care și-a schimbat meseria pentru a ajuta oamenii. A absolvit școala de asistent medical generalist în anul 2019.
Înainte de a se alătura echipei Denta-Sym a profesat pe partea de recoltare de sânge pentru analize medicale.
În timpul școlii a fost voluntară la Serviciul de Ambulanță Satu Mare.
As. Manuela Marian
As. Manuela MarianAsistent medical generalist specializat în profilaxie dentară
Absolventă a Facultății de Biotehnologii din Timișoara, specializarea biotehnologii microbiene, asistent medical de profilaxie, face parte din echipa noastră medicală și este responsabilă cu prevenirea și tratarea problemelor orale. Înainte de orice intervenție realizată de medicul dentist, aceasta va realiza igienizarea dinților și se va îngriji de starea sănătății dentare a pacientului, cu toată finețea și răbdarea pe care le deține cu prisosință.
As. Codruța Turcu
As. Codruța TurcuAsistent medical generalist
Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” – promoția 2018, activează în cadrul echipei Denta-Sym de la începutul anului 2019. Deși pregătirea de bază este cea de economist, a făcut schimbarea radicală cu entuziasm și dăruire pentru noua meserie. Este unul dintre membri de bază ai echipei și o permanentă sursă de bună dispoziție.

Front Desk

Maria Cuc
Maria CucRecepționist medical
Longevitatea muncii sale la cabinetul stomatologic Denta-Sym se datorează felului ei de a fi în relația cu colectivul din care face parte și cu oamenii. Este o fire sociabilă, comunicativă, muncitoare și foarte receptivă la suferințele celor din jur. Pentru ea, respectul și empatia între oameni este cel mai important lucru.
Emilia Bărbos
Emilia BărbosRecepționist medical
O persoana dinamică, organizată, amabilă, răbdătoare și zâmbitoare. Îi place să-și atingă obiectivele alături de echipa noastră. Are abilități în comunicare, organizare, atitudine pozitivă, o vastă experiență în preluarea apelurilor telefonice, întâmpinarea pacienților și direcționarea acestora către persoanele abilitate din cadrul clinicii.
Ramona Aerinei
Ramona AerineiRecepționist medical
Licențiată în filologie cu specializarea română-engleză, activează în domeniul asigurărilor de 16 ani și s-a alăturat echipei noastre cu tot entuziasmul și bagajul de cunoștințe. Vorbește fluent limba engleză, iar la nivel de bază cunoaște maghiara, franceza și spaniola, prin urmare este foarte bucuroasă să întâmpine inclusiv pacienți din străinătate.

Nu-mi mai fac griji atunci când sunt fotografiată, pot să zâmbesc din nou cu încredere. Mulțumesc, Denta-Sym.

Botar Luminita
Pacient

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

Solicitare consultație

Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de către dumneavoastră.

  Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la CLINICĂ

  Servicii de calitate la prețul corect, cu fețe zâmbitoare și prietenoase, oferindu-vă SOLUȚIA PENTRU UN ZÂMBET PERFECT.

  Echipa DENTA – SYM pune preț pe sănătatea dentară, dar mai ales pe prevenție prin instruirea pacienților și recomandarea controalelor periodice. Știm că timpul zboară și nu vă dați seama când a trecut un an de la ultima vizită. De aceea este de ajuns să vă dați acordul și veți fi anunțat când e timpul pentru controlul stomatologic anual.

  Solicitare consultație

  Completați acest formular iar personalul de la recepție vă va contacta cât de curând posibil, pe una din căile alese de catre dumneavoastră.