Turism medical

Vrei să vii în România pentru o restaurare dentară completă sau doar pentru anumite tratamente? Te gândești că aici găsești cele mai bune servicii, la cel mai bun raport calitate-preț? Te-ai interesat deja și ai aflat că specialiștii români lucrează și rezolvă cu bine cele mai complicate cazuri? Răspunsul la toate aceste întrebări – DA, AȘA ESTE! Cu o singură condiție: să vii în clinica DENTA-SYM.

Nu noi am căutat turismul dentar, ci el ne-a cautat, ne-a adus toate argumentele și ne-a convins! Cum se face asta? Prin pacienții noștri, care fie se întorc la noi de peste mări și țări, fie vin pentru că au primit această recomandare din partea rudelor și prietenilor ce poartă un zâmbet marca DENTA-SYM, fie pur și simplu le-am inspirat încredere și într-un city break la BAIA MARE, au trecut prin clinica noastră și și-au rezolvat probleme ce trenau de ani buni. Am pus DENTA-SYM pe harta lumii, în Australia, Canada, SUA, Anglia, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Austria, Belgia, Elveția, Ucraina și suntem gata sa îl ducem, sau mai bine spus să te aducem de oriunde.

În clinica DENTA-SYM te așteapta o echipă pe care nu o recomandăm noi, ci pacienții noștri, pentru materialele dentare de ultimă generație și tehnologie de ultimă oră adaptată nevoilor. Până la urmă, este important să poți rezolva o problemă repede, bine și cu garanția unei lucrări ce trebuie să dureze cel puțin cât pasiunea noastră pentru stomatologie, adică mulți ani de acum înainte. După 20 ani de practică ne bucurăm că putem oferi cea mai bună soluție, adaptată problemelor tale, dar și un tratament eficient și rapid, astfel încât să te poți întoarce acasă, oriunde în lume, într-un timp cât mai scurt, mulțumit de rezultate și fără să vrem să te vedem prea curând. Nu că nu ne place să ne bem… cafeaua împreună (deși pătează dinții), dar garanția lucrării ne face să spunem asta.

Ce ai de facut înainte ca noi să facem restul? Mai întâi, hai să vedem ce ar fi de rezolvat. Completezi formularul din secțiunea “contact”, iar un medic îți va răspunde repede, imediat ce termină de redat un zâmbet. Facem o evaluare, vedem dacă alegem să urmăm tot planul de tratament propus ori numai o parte din el. Apoi, sunt două variante: fie te ajutăm noi să găsești soluții pentru transport și cazare, fie estimăm timpul necesar și alegi singur cum vrei să ajungi la noi și unde ai vrea să te cazezi.

Pentru un plan corect de tratament este necesar să atașați o radiografie panoramică în format digital. Dacă aveți fotografii detaliate sau rezultate CT, este cu atât mai bine.

1. Trimiteți radiografii și fotografii elocvente pentru ca noi să putem face planul de tratament (dimensiune fișier maxim 10Mb).

2. Facem planul de tratament, adăugăm în listă tot ceea ce este nevoie pentru ca lucrarea să fie de cea mai bună calitate, dar și potrivit nevoilor tale și îți trimitem un link de plată pentru consult. Nu trebuie să îți faci griji pentru eventuale costuri suplimentare, căci ele nu vor exista. Ne bazăm pe experiența echipei noastre în elaborarea unui plan complet, iar dacă totuși există costuri în plus, DENTA-SYM și le asumă pentru ca tu să beneficiezi de serviciile dorite la prețul estimat inițial.

3. Alegem împreună momentul potrivit pentru ca sejurul tău medical să fie unul plăcut, în care tu să îmbini vacanța medicală cu cea de relaxare, într-un oraș numai bun pentru un city break.

    Încărcați radiografie sau CT.